OʻQUVCHILARDA AGRESSIVLIKNI YUZAGA KELISH SABABLARI VA BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Avezova Sanobar Xodjabekovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘quvchilarda  agressiv  xulq-atvorning  paydo  bo‘lish sabablari,  uning  psixologik  va  ijtimoiy  omillari  hamda  agressiyani  kamaytirish  va oldini olishning samarali usullari yoritiladi.