O‘QUVCHI QIZLAR XAVFSIZLIGINI TA’MINLASH VA ZO‘RAVONLIKNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK JIHATLARI - Sultanova Shaxlo Ilhamboyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu  mavzuda  maktab  muhitida  o‘quvchi  qizlar  xavfsizligini  ta’minlash, ularga nisbatan yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan zo‘ravonlik holatlarining psixologik sabablari hamda ularni bartaraf etish yo‘llari yoritiladi. Shuningdek, psixologik xizmat, oila va maktab hamkorligi, profilaktik ishlarning ahamiyati tahlil qilinadi.