KICHIK MAKTAB YOSHIDA BOLALAR RUHIYATINING SHAKLLANISHI - Jumayeva Jamila Rustamovna. (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  mavzuda  kichik  maktab  yoshidagi  bolalar  ruhiyatining  shakllanish jarayoni,  psixologik  xususiyatlari  hamda  bu  davrda  ta’lim  va  tarbiyaning  o‘rni yoritiladi. Shuningdek, emotsional, ijtimoiy va aqliy rivojlanishning asosiy omillari tahlil qilinadi.