OʻQUVCHILAR RUHIYATINING SHAKLLANISHIDA PSIXOLOGIK XIZMATNI O'RNI VA AHAMIYATI - Sulaymanova Ayman Tugelbaevna; Smatullaeva Fatima Niyazbaevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur mavzuda maktab psixologik xizmati faoliyatining o‘quvchilar ruhiyatini shakllantirishdagi o‘rni, uning asosiy yo‘nalishlari va amaliy ahamiyati yoritiladi.