KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALAR PSIXOLOGIYASI - Musurmonova Mohichehra Gʻulomjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur mavzuda kichik maktab yoshidagi bolalarning psixologik xususiyatlari, ularning  aqliy,  emotsional  va  ijtimoiy  rivojlanish  jarayonlari  hamda  ta’lim-tarbiya jarayonidagi o‘ziga xos jihatlar yoritiladi.