BOLALARNI MAKTABGA PSIXOLOGIK TAYYORLASH - Tojiyeva Gulzoda Raximboyevna; Matchanova Xosiyat Matnazarovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  mavzuda  bolalarni  maktabga  psixologik  tayyorlash  jarayoni,  uning asosiy  bosqichlari  hamda  bu  jarayonda  oila  va  tarbiyachilarning  o‘rni  yoritiladi. Maktabga tayyorgarlik bolaning emotsional barqarorligi, ijtimoiy moslashuvi va bilish jarayonlarining  rivojlanishi  bilan  bog‘liq  muhim  bosqich  hisoblanadi.  Maqolada psixologik tayyorgarlikni shakllantirish usullari va amaliy tavsiyalar beriladi.