MUVAFFAQIYATSIZLIK – MUVAFFAQIYAT KALITI - Maxmudova Malika Adaxamjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  “Muvaffaqiyatsizlik  –  muvaffaqiyat  kaliti”  mavzusi  inson hayotida  uchraydigan  qiyinchilik  va  xatolarning  ahamiyatini  yoritadi.  Ushbu  ishda muvaffaqiyatsizliklar  orqali  tajriba  orttirish,  shaxsiy  rivojlanish  va  kelajakdagi yutuqlarga erishish masalalari tahlil qilinadi. Shuningdek, qat’iyat, sabr-toqat va ijobiy fikrlashning muvaffaqiyatga erishishdagi o‘rni asoslab beriladi.