KASB-HUNAR TEXNIKUMLARIDA KIMYO FANINI O‘QITISH METODLARI - Abdullayeva Gulshan Qahramonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur  maqolada  kasb-hunar  texnikumlarida  kimyo  fanini  o‘qitishning zamonaviy metodlari, ularning ta’lim samaradorligini oshirishdagi o‘rni hamda amaliy mashg‘ulotlar bilan bog‘liq didaktik imkoniyatlari tahlil qilinadi. Kimyo fani texnikum ta’limida  nafaqat  nazariy  bilim  beruvchi  fan,  balki  o‘quvchilarda  kasbiy kompetensiyalar,  laboratoriya  madaniyati,  ekologik  tafakkur  va  texnologik jarayonlarni  ilmiy  asosda  tushunish  ko‘nikmalarini  shakllantiruvchi  muhim  o‘quv predmeti sifatida namoyon bo‘ladi.