BOSHQA FANLARNING MATEMATIKA FANI BILAN O’ZARO INTERGRATSIYASI - Shukurov Xursan Gadoyevich,; Norova Intizor Haqberdiyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  matematika  fanini  o'qitishda  qo'llaniladigan integrativ  yondashuvlar,  matematika  fanining  boshqa  fanlar  bilan  o’zaro  aloqasi, matematika  darslarida  qo’llaniladigan  pedagogik  texnalogiyalar  haqida  fikrlar qisqacha bayon qilingan.