O’QUVCHILARNI O’QUV FAOLIYATI, BILIM VA KOMPETINSIYALARINI BAHOLASHNING TURLI USUL VA VOSITALARI. - Shukurov Xursan Gadoyevich; Norova Intizor Haqberdiyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: O'quvchilar kompetensiyalarini baholash usullari va vositalari ;  Rasmiy  va  norasmiy,  diagnostik  va  umumiy  yondashuvga  asoslangan  baholash  . Maqolada  darsning  zamonaviy  usullari  va  texnologiyalari  haqida  ma’lumotlar berilgan.Zamonaviy  usullarning  mohiyati,  darslarda  turli  usullarni  qo’llanilishining ahamiyatli tomonlari  yoritilgan.