MATEMATIKA FANINI SINGAPUR METODIDAN FOYDALANIB O‘QITISH. - Shukurov Xursan Gadoyevich; Norova Intizor Haqberdiyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Anotatsiya:  Matematika  fanini  o‘qitishda  dunyoda  e’tirof  etilgan  samarali metodlardan  biri  –  Singapur  metodidir.  Ushbu  maqolada  Singapur  metodining mohiyati, afzalliklari va uni samarali qo‘llash usullari haqida so‘z yuritamiz