KICHIK MAKTAB YOSHDAGI O‘QUVCHILARNING SHAXSINING RIVOJLANISHI - Kirgizova Raxilya Isakjanovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  mavzuda  kichik  maktab  yoshidagi  o‘quvchilarning  shaxs  sifatida shakllanishi, ularning psixologik xususiyatlari va rivojlanish omillari yoritiladi. Ushbu davrda  bola  shaxsining  aqliy,  emotsional  va  ijtimoiy  jihatlari  faol  rivojlanadi. Maqolada ta’lim va tarbiya jarayonining shaxs rivojiga ta’siri tahlil qilinadi.