BOLALARNI ZOʻRAVONLIKDAN QANDAY HIMOYA QILISH KERAK? OTA-ONALARGA TAVSIYALAR - Shaismatova Nadira Abduvajitovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  mavzuda  bolalarni  turli  ko‘rinishdagi  zo‘ravonliklardan  himoya qilishning psixologik va amaliy jihatlari yoritiladi. Ota-onalarning farzand xavfsizligini ta’minlashdagi  roli,  bolada  himoyalanish  ko‘nikmalarini  shakllantirish  hamda profilaktik choralar tahlil qilinadi.