MUSIQA TA’LIMIDA MEDIASAVODXONLIKNI SHAKLLANTIRISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Baxtiyorova Oydin Ixtiyorjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotation:  Ushbu  maqolada  musiqa  ta’limida  mediasavodxonlikni shakllantirishning  zamonaviy  usullari  tahlil  qilinadi.  Musiqa  ta’limi  jarayonida mediasavodxonlikni rivojlantirish uchun innovatsion yondashuvlar va metodologiyalar ko‘rib chiqiladi.