RAQAMLI DAVRDA MEDIA AXBOROTNING JAMIYATGA TA’SIRI: IMKONIYAT VA XATARLAR - Ergashboyeva O’g’iloy Otabek qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada raqamli texnologiyalar rivojlangan davrda media axborotning jamiyat hayotiga ko‘rsatayotgan ijobiy va salbiy ta’sirlari tahlil qilinadi. Axborot  tarqalish  tezligi,  "feyk"  xabarlar  muammosi,  algoritmlarning  inson  ongiga ta’siri va media savodxonlikning ahamiyati faktlar asosida yoritilgan.