RAQAMLI MUHITDA MUSIQA TA'LIMI : MEDIASAVODXONLIKNING AHAMIYATI VA O'RNI - Raximova Madinabonu (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotation:  Raqamli  muhitda  musiqa  ta'limi  mediasavodxonlikni  oshirishda muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqola raqamli resurslarning ta'lim jarayonidagi roli, mediasavodxonlikni  rivojlantirish usullari  va  uning  musiqa  ta'limidagi  o'rnini  tahlil qiladi.