ONLAYN TA’LIMDA TALABALAR FAOLLIGINI MONITORING QILISHNING INNOVATSION IMKONIYATLARI - Alixo‘jayeva Rohatoy Ilhomjon qizi,; Yuldasheva Gulbahor Ibragimovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Maqolada onlayn ta’lim muhitida talabalar faolligini behavioral engagement  (xulq-atvor  faolligi)  modeli  asosida  monitoring  qilish  masalalari yoritilgan.  Tadqiqot  doirasida  ishlab  chiqilgan  veb-platformaning  imkoniyatlari, talabalar faolligini o‘lchovchi indikatorlar va ularning pedagogik tahlili bayon etilgan.