BOSHLANG’ICH TA’LIM YO’NALISHI O’QITUVCHILARI UCHUN AMIR TEMUR SHAXSINI O’QITISHNING AHAMIYATI. - A.Abdumannotov; Xadjiyeva Shaxina (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqola  boshlang’ich sinf o’quvchilariga buyuk sarkarda  va davlat arbobi Amir Temur hayoti va faoliyatini o’rgatishning pedagogik ahamiyati, tarbiyaviy  jihatlari  hamda  interfaol  metodlar  asosida  darslarni  tashkil  etish  yo’llari keng  yoritilgan.