TARBIYASI QIYIN OʻQUVCHILAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK- PEDAGOGIK YOʻNALISHLARI - O'rinboyeva Hulkar Atabek qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur  maqolada  tarbiyasi  qiyin  o‘quvchilar  bilan  ishlashning  psixologik-pedagogik  yo‘nalishlari,  ularning  xulq-atvoridagi  muammolarni  aniqlash  hamda bartaraf etish usullari yoritiladi. Tarbiyasi qiyin o‘quvchilar bilan ishlashda individual yondashuv, psixologik yordam va pedagogik hamkorlikning ahamiyati tahlil qilinadi.