INKLYUZIV TA’LIM TIZIMIDA BOLALARGA PSIXOLOGIK YONDASHUVNING AHAMIYATI - Do‘smatova Maxfirat Odiljonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada inklyuziv ta’lim tizimida bolalarga psixologik yondashuvning ahamiyati, ularning ijtimoiy va emotsional moslashuvi hamda ta’lim jarayonidagi teng imkoniyatlarni  ta’minlash  masalalari  yoritiladi.  Shuningdek,  psixologning  o‘rni, o‘qituvchi va ota-onalar hamkorligining ahamiyati tahlil qilinadi.