OʻSMIRLARNING EMOTSIONAL HOLATLARI BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Normatova Xayrinissa Obidovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘smirlarning  emotsional  holatlari,  ularni  boshqarish  va psixologik  qo‘llab-quvvatlash  usullari  yoritiladi.  O‘smirlik  davrida  hissiyotlarning beqarorligi, stressga moyillik va ichki kechinmalar kuchayishi kuzatiladi. Shu sababli psixologik yordam va to‘g‘ri yondashuv muhim ahamiyat kasb etadi.