IJTIMOIY TARMOQLARNING JAMIYATGA FUNKTSIONAL BOG'LIQLIGI - Nazirqulova Elmira (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  ijtimoiy  tarmoqlarning  zamonaviy  jamiyat hayotidagi  o‘rni,  ularning  ijtimoiy  institutlar  bilan  funktsional  bog‘liqligi  va  ushbu platformalarning  shaxs  sotsializatsiyasiga  ta’siri  tahlil  qilinadi.  Tadqiqot  davomida ijtimoiy  tarmoqlarning  axborot  almashinuvi,  iqtisodiy  munosabatlar  va  siyosiy kommunikatsiyadagi  roli  ko‘rib  chiqiladi.  Shuningdek,  raqamli  muhitning  jamiyat strukturaviy yaxlitligiga ta’siri bo‘yicha xulosalar berilgan.