QUYOSHDAGI MAGNIT MAYDONLAR, SAYYORALARARO FAZODAGI MAGNIT MAYDONLAR VA ULARNI KUZATISH. - Baxtiyorov Muhammad-Azim Baxtiyor o’g’li, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  ushbu  maqolada  Quyosh  atmosferasida  joylashgan  magnit maydonlarining kengayib borayotgan quyosh shamoli orqali sayyoralararo fazoga olib chiqilishini o’rganib chiqamiz.