FARZAND TARBIYASI-JAMIYAT KOʻZGUSI! - Islomova Gulrux Bahodirovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  farzand  tarbiyasining  jamiyat  rivojidagi  o‘rni,  oilaning tarbiyaviy funksiyalari hamda sog‘lom shaxs shakllanishiga ta’sir etuvchi psixologik omillar yoritiladi. Farzand tarbiyasi orqali jamiyatning ma’naviy va ijtimoiy holati aks etishi tahlil qilinadi.