OʻSMIRLIK YOSHIDA BOLALARNING RUHIY HOLATIGA TAʼSIR ETUVCHI OMILLAR HAMDA XAVOTIRLILIKNI OLDINI OLISH CHORALARI - Nazarova Malika Atamuradovna,; Shodiyeva Barchinoy Esirgapovna,; Oʻngʻalova Aziza Sayfullo qizi,; Sindarova Dilovar Otaqulovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘smirlik yoshidagi bolalarning ruhiy holatiga ta’sir etuvchi psixologik,  ijtimoiy  va  biologik  omillar  yoritiladi.  Shuningdek,  o‘smirlik  davridagi emotsional  o‘zgarishlar  hamda  oila,  maktab  va  ijtimoiy  muhitning  ahamiyati  tahlil qilinadi.