PEDAGOGLARDAGI STRESS VA AGRESSIYA HOLATLARINING PSIXOLOGIK SALBIY OQIBATLARI - Normurodova Gulzebo Boboqulovna; Abdimuratov Fariddin Quldashevich (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada pedagoglarda uchraydigan stress va agressiya holatlarining psixologik  sabablari  hamda  ularning  salbiy  oqibatlari  yoritiladi.  Shuningdek, pedagogik  faoliyat  davomida  emotsional  zo‘riqishning  oldini  olish  va  psixologik barqarorlikni saqlash masalalari tahlil qilinadi.