PAST O’ZLASHTIRUVCHI O’QUVCHILAR PSIXOLOGIYASI - Usmonova Shahodat Ashirovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada past o‘zlashtiruvchi o‘quvchilarning psixologik xususiyatlari, o‘qishdagi qiyinchiliklarning kelib chiqish sabablari hamda ularni bartaraf etishning psixologik-pedagogik  usullari  yoritiladi.  Shuningdek,  oila,  maktab  va  psixolog hamkorligining ahamiyati tahlil qilinadi.