O‘QUVCHILARNI KASBGA YO‘NALTIRISHDA HAMKORLIKNING PSIXOLOGIK JIHATLARI - Adilova Margʻuba Inayatulla qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘quvchilarni  kasbga  yo‘naltirish  jarayonida  oila,  maktab, psixolog  va  jamiyat  hamkorligining  psixologik  jihatlari  yoritiladi.  Shuningdek, o‘quvchilarning qiziqish va qobiliyatlarini aniqlashda hamkorlikning ahamiyati hamda kasbiy shakllanishga ta’sir etuvchi omillar tahlil qilinadi.