O‘QUVCHILARNI TARBIYALASHDA MAKTAB VA OTA-ONALAR HAMKORLIGI - O'tayeva Muxayyo Nuriddin qizi,; Hatamova Durdona Muytanboyevna,; Mamatova Gulchehra,; Innazarova Shahnoza Sulaymonovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchilarni tarbiyalash jarayonida maktab va ota-onalar hamkorligining  ahamiyati,  uning  psixologik-pedagogik  jihatlari  hamda  farzand tarbiyasidagi  o‘rni  yoritiladi.  Shuningdek,  sog‘lom  hamkorlikning  o‘quvchi shaxsining rivojlanishiga ta’siri tahlil qilinadi.