BOLALAR ORASIDA YOSH DAVRLARIDA YUZAGA KELADIGAN PSIXOLOGIK MUAMMOLAR - Ismonjonova Maxliyoxon Murodbek qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  bolalarning  turli  yosh  davrlarida  uchraydigan  psixologik muammolar,  ularning  kelib  chiqish  sabablari  hamda  oldini  olish  yo‘llari  yoritiladi. Shuningdek, yosh davrlarining psixologik xususiyatlari va oila hamda maktabning bola ruhiy rivojlanishidagi ahamiyati tahlil qilinadi.