MIGRATSIYA VA FUQAROLIKMI RASMIYLASHTIRISH TIZIMIDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING QO’LLANILISHI - Narziloyeva Shahlo Nodir qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada asosan hozirgi paytda migratsiya va fuqarolikni rasmiylashtirish  tizimida  axborot  texnologiyalarini  qo’llanishining  zaruriyati, dolzarbligi  va  migratsiya  jarayonlarini  avtomatlashtirishda  foydalanilayotgan zamonaviy  dasturiy  ta’minotlar,  elektron  hukumat  va  Yagona  Interaktiv  Davlat Xizmatlari portal (my.gov.uz) imkoniyatlari haqida fikr yuritiladi.