MIGRATSIYA VA FUQAROLIKNI RASMIYLASHTIRISHDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI - Narziloyeva Shahlo Nodir qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada asosan hozirgi paytda migratsiya va fuqarolikni rasmiylashtirish  tizimida  axborot  texnologiyalarini  rivojlantirishning  istiqbollari, migratsiya  va  fuqarolkni  rasmiylashtirishda  raqamli  transformatsiya  strategiyasi  va uning  soha  rivojiga  ta’siri,  migratsiya  va  fuqarolikni  rasmiylashtirishda  axborot xavfsizligini himoya qilish masalalari haqida atroflicha fikr yuritilgan.