INTERFAOL O’YINLARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Ashurova Dilxumor Toyirjonovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Interaktiv   o’qitish   jarayoni, o’quv maqsadi o’yin qoidalarini ishlab  chiqich.  Mutaxassislar  interfaol  texnologiyalar  rahbar  va  mutaxassislar  davr talabidan kelib chiqib muammolarni yechish qobiliyatini rivojlantiradi. Bunda amaliy faoliyat sharoitida yuzaga keladigan: ishlab chiqarish, ijtimoiy, amaliy va shaxslararo munosabatlarning tartiblanishi ko’zda tutiladi.