PEDAGOGLAR ORASIDA STRESSNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK JIHATLARI - Umrzakova Azizaxon Omonboyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  pedagoglar  orasida  stress  holatlarining  kelib  chiqish sabablari, uning psixologik ta’siri hamda stressni oldini olishning samarali usullari yoritiladi. Shuningdek, pedagoglarning emotsional barqarorligini mustahkamlash va sog‘lom psixologik muhit yaratish masalalari tahlil qilinadi.