KICHIK MAKTAB YOSHDAGI O‘QUVCHILARNING PSIXIK RIVOJLANISH BOSQICHLARI - Murodova Aziza XXX, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi o‘quvchilarning psixik rivojlanish bosqichlari,  ularning  kognitiv,  emotsional  va  ijtimoiy  rivojlanish  xususiyatlari yoritiladi. Shuningdek, ta’lim jarayonida psixologik yondashuvning ahamiyati tahlil qilinadi.