OʻQUVCHILARNING O‘ZLASHTIRISH JARAYONIDAGI MUAMMO VA YECHIMLAR - Axmedova Shukurjon Atajonovna; Qodirova Norjon Ergash qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchilarning bilim o‘zlashtirish jarayonida uchraydigan muammolar, ularning psixologik va pedagogik sabablari hamda samarali yechimlari yoritiladi.  Shuningdek,  motivatsiya,  ta’lim  muhiti  va  individual  yondashuvning ahamiyati tahlil qilinadi.