DEVIANT XULQLI O‘QUVCHILAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK MUHIM JIHATLARI - Voxidova Nigoraxon Yakubjonovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  deviant  xulqli  o‘quvchilar  bilan  ishlashning  psixologik jihatlari,  deviant  xulqning  kelib  chiqish  sabablari  hamda  profilaktik  va  korreksion yondashuvlar  yoritiladi.  Shuningdek,  oila,  maktab  va  psixolog  hamkorligining ahamiyati tahlil qilinadi.