O’QUVCHILARNI KASBIY KO`NIKMALARINI SHAKLLANTIRISHDA PSIXOLOGIK FAOLIYATNING AHAMIYATI - Joʻrayeva Nazira Ismoil qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya : Ushbu  maqola   yosh   avlodni   kasbga  yo’naltirishga  bo’lgan  e’tibor  xaqida   yozib  o’tilgan.  Siz  bu   maqolani   mutolaa  qilish   davomida   kasbiy   tanlov  va   munosabat  xaqida  malumotlarga  ega   bo’l;ishingiz  munkin.