VOYAGA YETMAGANLARGA NISBATAN ZO'RAVONLIK HOLATLARINI OLDINI OLISH BO'YICHA O'QUVCHILAR, PEDAGOGLAR HAMDA OTA-ONALARGA KERAKLI TAVSIYALAR - Shokirova Feruza Sobir qizi,; Sharipova Sevara Umar qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  voyaga  yetmaganlarga  nisbatan  sodir etilayotgan  zo`ravonlik  va  uning  turlari,  zo`ravonlik  holatlarini  oldini  olish  chora-tadbirlari va bu borada o`qituvchi va o`quvchiar hamda  ota-onalar qanday ishlarni amalga oshirishlari kerakligi haqida fikr yuritilgan.