ZAMONAVIY O’QITUVCHI MAHORATINI SHAKLLANTIRISH TA’LIM- TARBIYA SAMARADORLIGI OMILI SIFATIDA - Abdurashidov Telman Xudayberdievich, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada ta‘lim-tarbiya tizimini tubdan isloh qilish, uni zamon talablari darajasiga ko‘tarish, kadrlar tayyorlashning yangi tizimini barpo etish, kelajak uchun barkamol, salohiyatli avlodni tarbiyalash masalalari shuningdek mana shu maqsadlarni amalga  oshirishda  zamonaviy  o’qituvchining  o’rni  xususida  atroflicha  fikrlar yuritilgan.