TA`LIM TASHKILOTLARIDA PSIXOLOGIK XAVFSIZLIKNI OSHIRISHGA QARATILGAN PSIXOLOGIK YORDAM KO`RSATISHNING SAMARALI YO`LLARI. - Abdullayeva Xosiyat Artikovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta`lim tashkilotlarida psixologik xavfsiz muhitni yaratish va ushbu jarayonda e`tiborga olinishi kerak bo`lgan jihatlar hamda psixologik xizmat va uning  ayrim turlari haqida fikr yuritilgan.