RAHBARLARNING BOSHQARUV JARAYONIDAGI PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Mirtadjiyeva Madina O‘tkurovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada rahbarlarning boshqaruv jarayonidagi psixologik vazifalari, jamoa  bilan  ishlashdagi  muhim  jihatlar  hamda  samarali  boshqaruvning  psixologik omillari  yoritiladi.  Shuningdek,  rahbar  shaxsining  kommunikativ  va  motivatsion xususiyatlari tahlil qilinadi.