ZAMONAVIY PSIXOLOGIYANING DOLZARB MASALALARI - Murtazayeva Sayyora Sanoqulovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  zamonaviy  psixologiyaning  dolzarb  masalalari,  inson psixikasiga ta’sir etuvchi ijtimoiy va texnologik omillar hamda psixologiya fanining yangi  yo‘nalishlari  yoritiladi.  Shuningdek,  zamonaviy  jamiyatda  psixologik muammolarning ortib borish sabablari tahlil qilinadi.