OʻQUVCHI QIZLARDA LIDERLIK QOBILIYATINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Xodimatova Nasiba Shodiboevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘quvchi  qizlarda  liderlik  qobiliyatini  shakllantirishning psixologik  usullari,  ularning  shaxsiy  rivojlanishidagi  ahamiyati  hamda  ijtimoiy faolligini  oshirish  yo‘llari  yoritiladi.  Shuningdek,  motivatsiya,  muloqot  va  o‘ziga ishonchni rivojlantirish masalalari tahlil qilinadi.