NUTQIDA MUAMMOSI MAVJUD O‘QUVCHILARNING SHAXSIY VA IJTIMOIY-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Abdiyeva Nazira Umirzaqovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada nutqida muammosi mavjud o‘quvchilarning shaxsiy hamda ijtimoiy-psixologik xususiyatlari, ularning emotsional holati va jamoadagi moslashuv jarayonlari yoritiladi. Shuningdek, bunday o‘quvchilar bilan ishlashda psixologik va pedagogik yondashuvlarning ahamiyati tahlil qilinadi.