OTA-ONA VA MAKTAB HAMKORLIGINING BOLA TARBIYASIDAGI AHAMIYATI - Usmonova Gulsanam Ma’rufovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  ota-ona  va  maktab  hamkorligining  bola  tarbiyasidagi ahamiyati,  ta’lim-tarbiya  jarayonidagi  o‘rni  hamda  sog‘lom  psixologik  muhit yaratishdagi  roli  yoritiladi.  Shuningdek,  oila  va  maktabning  birgalikdagi  faoliyati orqali bolada ijobiy fazilatlarni shakllantirish masalalari tahlil qilinadi.