O‘SMIRLIK DAVRIDA QIZLARNI TARBIYALASHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Altinay Kurbanova Yerkabayevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA    Mazkur  maqolada  o‘smirlik  davridagi  qizlarni  tarbiyalashning  psixologik jihatlari,  ularning  emotsional  va  ijtimoiy  rivojlanish  xususiyatlari  yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va jamiyatning qizlar tarbiyasidagi o‘rni hamda psixologik yondashuv masalalari tahlil qilinadi.