BOSHLANG‘ICH SINFLARDA INGILIZ TILINI O‘QITISHDA INNOVATSION VA ZAMONAVIY PEDAGOGIK YONDASHUVLAR - Abdullajonova Shahnoza Qudratillo qizi,; Abdunabiyeva Zulayho Soibjon qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  boshlang‘ich  sinflarda  ingliz  tilini  o‘qitishda innovatsion  va  zamonaviy  pedagogik  yondashuvlarning  didaktik  ahamiyati  tahlil qilinadi. Tadqiqotda interaktiv metodlar, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari va o‘quvchi markazli ta’lim yondashuvlarining til o‘rgatish jarayonidagi o‘rni yoritiladi. Shuningdek,  ushbu  yondashuvlarning  o‘quvchilarning  motivatsiyasi,  kommunikativ kompetensiyasi va mustaqil fikrlashini rivojlantirishdagi ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Natijalar  innovatsion  pedagogik  texnologiyalar  ta’lim  samaradorligini  sezilarli darajada oshirishini ko‘rsatadi.