MAKTAB ÓQUVCHILARINI KASB-HUNARGA YÓNALTIRISHDA TIZIMLI VA IZCHIL ISHLARNI TASHKIL ETISH. - Ummatova Sanobar Anvarovna., (TADQIQOTLAR, 2026)
Anatatsiya:  Ushbu  maqolada  maktab  o‘quvchilarini  kasbga  yo‘naltirish, qiziqishlarini aniqlash, rivojlantirish va qanday to‘g’ri yo‘l ko‘rsatishga oid bo‘lgan  interfaol o‘yinlar va usullarni qo‘llash bo‘yicha tavsiyalar berilgan.