O‘SPIRINLIK DAVRIDAGI O‘QUVCHILARNING RUHIY HOLATINI O‘RGANISH - Nurjanova Nazokat Matnazarovna,; Allayeva Nargiza Axmedovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘spirinlik davridagi o‘quvchilarning ruhiy holati, psixologik rivojlanish  xususiyatlari  hamda  ularning  emotsional  kechinmalarini  o‘rganish masalalari  yoritiladi.  Shuningdek,  o‘spirinlarning  ruhiy  barqarorligini  ta’minlashda oila, maktab va psixologik xizmatning ahamiyati tahlil qilinadi.